Ontgiften

Voor een gezond en vitaal bestaan is het noodzakelijk om meer afvalstoffen uit het lichaam en geest af te voeren dan er binnen komen.
Dit kan op verschillende manieren, omdat er ook verschillende ‘leveranciers’ van afvalstoffen zijn.

Denk hierbij aan stress (zowel geestelijke als lichamelijke), medicijn gebruik, slechte voeding, overmatig drankgebruik, roken, milieuverontreiniging en weinig (nacht)rust.

De BELANGRIJKSTE stap om deze soms zelfs ziekmakende afvalstoffen kwijt te raken is voldoende water/kruidenthee te drinken, om ze uit het lichaam te laten ‘stromen’…
Wat ook kan helpen is ‘stampvoeten’, het ‘uitschreeuwen’ of het er even ‘uitslaan’.
Uiteraard heeft All in Balance verschillende mogelijkheden, om je te helpen om te ontgiften. Boek bv eens een Holistic Pulsing, oorkaarsbehandeling, de kruidenstempels of de Chi-Vitalizer. Dit bijzondere apparaat schudt alle afvalstoffen voor je ‘los’. Je ligt op je rug, met de enkels op het apparaat. De Chi-Vitalizer brengt jouw lichaam van top tot teen (eigenlijk van teen naar top, maar dat klinkt raar) in beweging, waardoor het lichaam als tegen beweging, alles los laat, waardoor diepe ontspanning plaats kan vinden!

Neem contact op voor een gratis kennismaking met het apparaat. Na afloop worden de vervolgmogelijkheden met je besproken. (Onder het kopje:”Wat kost het” vindt je ook al meer informatie, maar we moeten samen kijken wat voor jouw lijf en geest de goede frequentie is.

Nieuw bij All in Balance zijn een Detox voetbad voor in de salon en Kombucha -en Kefir ampullen kuren voor thuis.

Als je hier nog meer informatie over wenst, vraag dan de ontgiften bij All in Balance flyer aan.