Hand en voet

Bij alle hand- en voetbehandelingen die All in Balance aanbiedt, wordt gewerkt met producten van het merk Volatile. Zij bieden zowel voor de handen als voor de voeten EN zowel voor de salon als voor thuis een uitgebreid assortiment aan. Voor ieder wat wils dus!

Naast Volatile wordt er ook met CND gewerkt voor op, onder en rond de nagels. De nagellak is ook van CND, namelijk de Vinylux variant. Bijna net zo sterk als Gellak, met dat verschil dat je het er wel zelf thuis af kunt halen. (Met aceton, dat dan weer wel. Daarom heeft All in Balance ook nagel verzorgers en beschermers in het assortiment.)

 

Voetverzorgingsbehandeling ‘pedi care 30 minuten’

Knippen en verzorgen van de nagels, behandelen van eeltlocaties, likdoorns en andere voetproblemen en massage van de voeten. 30 minuten.

Voetverzorgingsbehandeling ‘pedi care 45 minuten’

Knippen en verzorgen van de nagels, behandelen van eeltlocaties, likdoorns en andere voetproblemen en massage van de voeten. 45 minuten.

Voetverzorgingsbehandeling ‘Pedi Spa’

Dit is een zeer uitgebreide voetbehandeling. Het is eigenlijk een “facelift” voor de voeten. Door gebruik te maken van verschillende etherische olieën en door de hoofdhuidmassage die je tijdens het inwerken van de voetpakking krijgt, kan je van top tot teen ontspannen! Inclusief pedi care 30 minuten. 60-75 minuten.

Handverzorgingsbehandeling ‘Mani Care’

Vijlen en modelleren van de nagels, verzorgen en versterken van de nagelplaat en masseren van de handen. 30 minuten.