Gezicht

Alle gezichtsbehandelingen worden gegeven met producten van het merk LOOkX.

LOOkX Skincare is een innovatief merk dat gebruik maakt van hoogwaardige ingrediënten, die op celniveau aan het werk gezet worden, waardoor huid VERBETERING beloofd kan worden!

LOOkX en All in Balance zijn er beiden van overtuigd dat huidverbetering alleen mogelijk is als er 365 dagen per jaar een zonnefilter gebruikt wordt, (OP een gereinigde huid en ONDER de dagverzorging) EN dagelijkse huidverzorging plaats vindt. (Dus niet alleen 1 keer in de 6 weken in de salon!)

Als u de producten thuis beter wilt leren kennen, zijn er start-sets voor diverse huidtypen beschikbaar.

Hieronder staan de verschillende behandelingen beschreven:

LOOkX Fast treatment

Een mini behandeling om kennis te maken met huidverzorging. Ideaal voor jongeren of als ‘tussendoortje’ om de huid even een oppeppertje te geven. Na 30 minuten kunt u goed geadviseerd en met direct zichtbaar resultaat ‘de wereld weer in!’

LOOkX Vitamin treatment

Dit is niet echt een behandeling, maar meer een losse module om de huid een oppepper te geven. En omdat er een hoofdhuidmassage gegeven wordt tijdens het inwerken van het masker, is het voor lichaam en geest ook een heerlijk ‘tussendoortje’. De werkstoffen worden door elkaar geschud en aangebracht met het Pill mask, uw huid ziet er direct rustiger en egaler uit!

LOOkX Caring treatment

Een behandeling van 60 minuten inclusief nek/schouder massage (tijdens het inwerken van het masker). Samen bepalen we vooraf de richting van de behandeling, zodat we ‘aanpakken’ wat voor u op dat moment belangrijk is. Afhankelijk van het gewenste resultaat zullen de producten, behandelmethode en massagetechnieken gekozen worden.

LOOkX Special treatment

75 minuten genieten van krachtige ingrediënten, verbluffende resultaten, ontspanning en luxe. Kies voor deze behandeling als u en/of uw huid wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Na de behandeling voelt u zich weer fit en vitaal en zo zal uw huid er ook uit zien! (Inclusief uitgebreide massage van nek/schouders/gelaat/hoofdhuid en de voeten en een Wet mask, om het effect in de huid zo lang mogelijk vast te houden!)

LOOkX Miracle treatment

Deze prachtige behandeling bevat ‘het neusje van de zalm’ en het resultaat zal u ‘verwonderen’. Uw huid kan tijdens deze behandeling niet anders dan ‘de beste versie van zichzelf’ laten zien! (Inclusief Miracle peel, wetmask en Retinol 2ndG)

LOOkX Build me up treatment

Zie kopje wat kost het.