Gezicht

Hieronder staan de mogelijkheden die All in Balance in de salon voor je heeft. Alle gezichtsbehandelingen beginnen met de Startbehandeling en kunnen met losse modules, massages en ontgiftende behandelingen aangevuld worden. Zo kunnen we er precies de behandeling van maken waar jouw lichaam, geest en huid op dat moment om vragen. Ook bespreken we welke producten je thuis in wilt zetten om je huid de beste versie van zichzelf te laten zijn!

Startbehandeling

Reiniging-peeling-verwijderen van onzuiverheden-epileren-masker-dag/nachtverzorging

Losse modules

  Peeling
Voeg een peeling toe als je huid dof/vermoeid is, als je tegen veroudering op wilt treden, of als je acné aan wilt pakken. Of het een peeling met, of zonder korrels wordt, bespreken we samen.

 Serum(s)
Voeg serum(s) toe aan je Startbehandeling als je je huid een boost met extra werkstoffen gunt. De werkstoffen worden met rollers dieper in de huid gerold, waardoor ze gelijk op de goed plek aan het werk kunnen. (Voelt gelijk als een minimassage.)                                                                         

 Patches
Voeg Hyaluronic patches toe als krachtige remedie tegen rimpels. Vooral in kuur verband zijn ze bijzonder effectief! 

 Maskers
Voeg een collageen of Sheetmask toe als je alle schoonheid die je in je hebt, zichtbaar wilt maken.

 Ontspanning
Vergeet ook niet om met een massage en/of ontgiftende behandeling, je salon ervaring compleet te maken. Want een ontspannen huid, ziet er mooier uit!

Zie kopje “Wat kost het“, als je wilt weten wat de prijzen zijn.