Gezicht

All in Balance heeft er bewust voor gekozen om alle gezichtsbehandelingen te beginnen met de Start behandeling en verder alle modules los aan te bieden, zodat jij altijd de behandeling kunt samenstellen vanuit je persoonlijke voorkeuren en wensen. Zo wil All in Balance creëren dat jij altijd de behandeling krijgt waar jij, je huid, je geest en je lijf op dat moment behoefte aan hebben Hieronder wordt beschreven hoe de Startbehandeling eruit zit en welke losse modules, massages en ontgiftende behandelingen toe gevoegd kunnen worden. Uiteraard kunnen de massages en ontgiftende behandelingen ook zonder de Startbehandeling geboekt worden. Epileren/ontharen kan ook apart geboekt worden, alle andere modules worden alleen gegeven icm de Startbehandeling. Uiteraard bespreken we ook welke producten je thuis in wilt zetten om je huid de beste versie van zichzelf te laten zijn!

Startbehandeling

Reiniging-peeling-verwijderen van onzuiverheden-epileren-masker-dag/nachtverzorging

Losse modules

  Peeling
Voeg een (extra krachtige) peeling toe als je huid dof/vermoeid is, als je tegen veroudering op wilt treden, of als je pigment verstoringen of acné aan wilt pakken. Of het een peeling met, of zonder korrels wordt, bespreken we samen.

 Serum(s)
Voeg serum(s) toe aan je Startbehandeling als je je huid een boost met extra werkstoffen gunt. De werkstoffen worden met rollers dieper in de huid gerold, waardoor ze gelijk op de goed plek aan het werk kunnen. (Voelt gelijk als een minimassage.)

Oogmodule
Sla deze module niet over als je druk op de ogen ervaart, rimpeltjes, vochtophopingen en verkleuringen rond je ogen aan wilt pakken en/of simpelweg wilt genieten van een ontspannende maar zeer efficiënte  oogkasmassage.

       Liftende hals/kaak module                                                                                Boek deze module bij de Startbehandeling om de hals en kaak los te masseren, vocht ophopingen (onderkin) af te voeren en de huid te verstevigen en laat je verrassen door het verfrissende effect van de Reshaping neck&jaw cream.

 Maskers
Voeg een collageen of Sheetmask toe als je huid op en top wilt verwennen met directe resultaten die nog 14 dagen ziichtbaar zullen blijven.

 Ontspanning
Vergeet ook niet om met een massage en/of ontgiftende behandeling, je salon ervaring compleet te maken. Want een ontspannen huid, ziet er mooier uit!

Zie kopje “Wat kost het“, als je wilt weten wat de prijzen zijn.