Massage

AQAMA® massage

Dit is een massagetechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van een kussen gevuld met warm water, voor optimale ontspanning van de spieren. Tijdens deze massage ligt u op de rug. U begrijpt dat deze massagetechniek daardoor bijzonder populair is bij zwangere vrouwen. (alleen niet toegestaan in de eerste drie maanden van de zwangerschap). Ook mensen met spier- en gewrichtsklachten reageren erg goed op de AQAMA® massage.

Rugmassage

De behandeling wordt gestart met een zeezoutpeeling. Ik doe dat in de eerste plaats om even aan het huidcontact te wennen, maar ook om de doorbloeding alvast wat te stimuleren, waardoor de massage intensiever wordt.

Hoofdhuidmassage

Is een vrij korte massage die verrassende effecten kent. Hierbij worden de oren meestal ook even meegenomen, omdat daar reflexmatig (net als onder de voeten) alle organen vertegenwoordigd zijn.

Oorkaarsmassage

Er wordt een holle kaars aangestoken en met de onderzijde in de gehoorgang gehouden. Hierdoor ontstaat er een vacuüm, waardoor de rook ontwikkeling die zich in de holte van de kaars verzamelt, ook de gehoorgang bereikt en daar ‘blokkades’ opheft. Het gevolg is verstrekkend. Het gehoor verbetert, bij- en voorhoofdsholtes raken hun afvalstoffen kwijt, waardoor het hoofd (en de persoon in dat hoofd!) leeg en opgeruimd voelt. Terwijl de kaarsen hun werk doen, masseer ik de hoofdhuid en tot slot worden ook de oren en de voeten nog even gemasseerd!

Nek- en schoudermassage

Deze massage zit natuurlijk bij de gezichtsbehandelingen, maar kan ook los geboekt worden. Aan te raden wanneer er nek, schouder of hoofd klachten zijn.

Voetmassage

Zit bij alle voetbehandelingen in, maar kan ook los (of bijvoorbeeld tijdens een gezichtsbehandeling) geboekt worden. De massage kan verschillende uitwerkingen hebben, afhankelijk van: de grepen, de zones, de klachten en de snelheid.

Holistic Pulsing

Dit is een schuddende beweging, waardoor in het hele lichaam een trilling zal ontstaan. Deze trilling zorgt ervoor dat de spieren zich gaan ontspannen, hun afvalstoffen loslaten en het hele lichaam één wordt. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk, zodat u zich na de behandeling bewuster bent van uw lichaam. (Bij deze manier van behandelen kunt u gewoon de kleding aanhouden).