Voeding

Om zoveel mogelijk mensen bij mij in de salon optimale balans aan te kunnen bieden, heb ik mij verdiept in de plaats die gezonde voeding daarbij in neemt. Doordat ik zelf kennis heb mogen maken met de bijzondere filosofie en hoogwaardige producten van het Amerikaanse bedrijf Herbalife, is voor mij het bewijs geleverd! Ook gezonde voeding draagt bij aan balans en evenwicht, voor zowel lichaam als geest! Herbalife heeft mij bijzonder veel goeds gebracht!

De belangrijkste reden voor mij om de gok te wagen was dat ik altijd maar moe was. (natuurlijk had ik het druk en zo, maar altijd moe zijn, dat wilde ik niet meer!) Mij werd verteld dat ik mezelf twee maanden de tijd mocht geven om verschil waar te nemen, maar al binnen een week merkte ik een verandering in m’n lichaam! In eerste instantie bleef ik maar vocht (en afvalstoffen) afvoeren en al snel had ik minder hoofdpijn en zelfs minder buikpijn! Leuke bijkomstigheid was ook nog dat ik (zonder daar in mijn beleving iets voor te doen) gewicht verloor! Heel veel meer had ik niet nodig om gemotiveerd te blijven om door te zetten!

Ik gebruik de producten vanaf mei 2006 en het bevalt mij nog steeds prima! (bijna geen hoofdpijn meer, m’n darmstelsel is op de rit, dus slik ik geen medicijnen meer! En veel meer energie!) Omdat ik zelf zoveel baat bij de producten had en heb, heb ik mij gespecialiseerd in het Herbalife-verhaal en bied ik u de mogelijkheid om ook kennis te maken met deze mooie manier van leven!

Als u interesse heeft, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende voedingsanalyse! Het advies neemt ongeveer een uur van uw tijd in beslag en wordt niet in rekening gebracht! Mocht u eerst een algemeen verhaal willen horen, informeer dan naar de mogelijkheden voor een presentatie over het Leef Gezond en Win concept!